Segmina Film

Segmina Film

A magyar jobbközép gondolkodás bölcsője

a Batthyány Lajos Alapítvány története

2023. szeptember 13. - Molnár Adrienne

Molnár Adrienne és Hegedüs Márton legújabb dokumentumfilmje a Batthyány Lajos Alapítvány történetéről - Antall József Párizsban adott vacsorájáról, az 1991-es alapításról, Mádl Ferenc köztársasági elnöki jelöléséről és az alapítvány szerepéről a jobboldali pártok 1998-as választási sikerében.

A filmben megszólalnak többek között: Fixl Renáta, Jeszenszky Géza, Joóné Tóth Györgyi, Kodolányi Gyula, Martonyi János, Náray-Szabó Gábor, Oberfrank Ferenc, Simon Edina, Szávai János, Takács Éva, Tar Pál és Tordáné Petneházy Judit.

A blogban később jobban kifejtjük az egyes fejezeteket, megosztjuk a filmből terjedelmi okok miatt kimaradt információkat, képeket, dokumentumokat. De nyitásként nézzétek meg a fimet:)

A bejegyzés trackback címe:

https://segmina.blog.hu/api/trackback/id/tr1918213543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása