Segmina Film

Segmina Film

Memoir - MPEE 25 II. rész

2024. március 09. - Molnár Adrienne

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület történetét feldolgozó dokumentumfilm sorozat második részében az 1996-os alapítástól az 1998-as országgyűlési választásig, illetve a 2002-ig tartó időszakot dolgozzuk fel. Részletesen megvizsgáljuk, hogy az egyesület milyen szerepet töltött be ebben az időszakban – más szervezetekkel közösen – a jobboldal választási győzelmének elérésében. Górcső alá kerülnek az egyes rendezvények, nyilatkozatok, de a háttérben végzett tárgyalások, beszélgetések is.

A filmben interjút adott: Becker Pál, Czoch Gábor, Gyulay Endre, Hegedűs Endre, Király Miklós, Kodolányi Gyula, Kövér László, Laczay István, Martonyi János, Mészáros László, Nemeskürty Harriet, Szalay Péter, Tar Pál, Tordáné Petneházy Judit.

Videos

 

About

A bejegyzés trackback címe:

https://segmina.blog.hu/api/trackback/id/tr4318349683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása